Duffelsesteenweg 12, 2547 Lint, Belgiƫ
tel.: +32 [0]3 460 10 66 | sales: +32 [0]3 460 10 63
info@grafisoft.be | sales@grafisoft.be

Grafisoft memory header
Grafisoft gevel

Grafisoft ICT systeembeheer

ICT te duur?Grafisoft
Grafisoft levert ICT diensten, hard- en software voor KMO's, bibliotheken, scholen en allerlei publieke - of private instellingen.

Producten

HP - Dell

Hardware

Grafisoft levert belangrijke gevestigde merken als Microsoft, Dell, Cisco, Ricoh, Isabel, Axis, Vivotek en Watchguard. Met deze producenten werden partnerships afgesloten.
Hiernaast worden eigen systemen op maat gemaakt. Deze hardware is modulair opgebouwd: het systeem is gericht op maatwerk.
programs

Software


Uiteraard voorziet Grafisoft in software van de gerenommeerde producenten, met een sterke specialisatie in Microsoft-based producten.
Grafisoft is ook sterk in oplossingen op maat, naast de eigen producten Pass (beheer van publiekscomputers in de bib), Count (bezoekersteller), Seat (ticketing)en Space (zaal- en accomodatieverhuur)...

Diensten

 
Grafisoft werkt met Uman, een geautomatiseerd systeem dat het volledige ICT-netwerk van de klant op afstand kan bewaken en besturen.
Uman monitoring

Monitoring

 
In eerste instantie kan Uman volautomatisch het hele netwerk monitoren, met inbegrip van Windows- en andere servers, workstations, routers en firewalls, en alle andere netwerkdevices.
Deze monitoring kan de locale systeembeheerder onmiddellijk van de vereiste informatie en waarschuwingen voorzien om het beheer te vergemakkelijken en kosten-efficiƫnter te maken.
Uman management

Beheer op afstand

 
Vanaf monitoring tot het geautomatiseerde beheer op afstand van het hele netwerk, liggen alle mogelijkheden open om een op maat gesneden dienstverlening te bieden om in elke situatie tot een correcte balans te komen tussen kosten en service. 
Het beheerswerk kan verdeeld worden tussen een lokale systeembeheerder en Grafisoft, volgens een Service Level Agreeement (SLA). Het kan uiteraard ook volledig door Grafisoft worden opgenomen. 
camera

Expertise

 
Grafisoft kan worden ingehuurd voor (tijdelijke) projecten, waarbij expertise noodzakelijk is. 
Microsoft LyncDeze competentie kan het Microsoft-domain, netwerken, ASP.NET, websiteontwerp, grafiek, (draadloze) verbindingen, bewaking en beveiliging, Unified Communications, automatisering en niet in de laatste plaats outsourcing omvatten.
Hiernaast biedt Grafisoft ook cursussen en lezingen aan over de voornoemde onderwerpen. Het doelpubliek kan bestaan uit absolute beginners tot gevorderde gebruikers.
site

Webhosting

 
Grafisoft kan hoogwaardige interactieve sites bouwen en onderhouden, en kan deze sites ook op eigen servers hosten. 

Grafisoft host ook mail- en andere servers. Zulke servers kunnen door Grafisoft beheerd en onderhouden worden, ze kunnen echter ook een onderdeel vormen van een netwerk dat door anderen beheerd wordt. Deze hosting kan off-shore, near-shore en lokaal worden geplaatst. Ook private cloud behoort tot de mogelijkheden.

 
Cebu

Outsourcing

Grafisoft heeft een branch in de Filippijnen, waar allerlei werk wordt uitgevoerd ten behoeve van de eigen organisatie en voor klanten. 
Er kan ook werk voor derden worden uitgevoerd, onder supervisie van Grafisoft. Het kan dan gaan over ICT-gerelateerd werk, maar ook allerlei administratieve taken kunnen er worden uitgevoerd. Deze outsourcing activiteiten kunnen, afhankelijk van de vereiste specialisatie, in India of in de Filippijnen geplaatst worden.
grafiek

Grafiek

Grafisoft maakt op bestelling gespecialiseerde grafiek.
Ook manga en boekillustratie zijn mogelijk, zowel manueel ontworpen als in de vorm van computergrafiek.